Europa Conference League

Τσόχος: Η τρομερή ιστορία με τον φίλο του Ολυμπιακού και τον μικρό Γιαννάκη και τα… Όσκαρ για τον ερυθρόλευκο θρίαμβο!

Για τη συζήτηση που είχε με τον μικρό Γιαννάκη -που, για ακόμα μια φορά, συγκίνησε άπαντες- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μιχάλης Τσόχος, ο οποίος μοίρασε και τα… ερυθρόλευκα Όσκαρ.

Για το… highlight της ιστορικής βραδιάς που έλαβε χώρα την Τετάρτη (29/5) με την κατάκτηση του Εuropa Conference League από τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Μιχάλης Τσόχος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Πρωταγωνιστής αυτού του highlight, φυσικά, ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, με τον παραγωγό του σταθμού να σχολιάζει τη συζήτηση που είχαν μπροστά από τις κάμερες και η οποία -για μια ακόμα φορά- συγκίνησε άπαντες.

«Η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός με την οποία μιλάει, αγγίζει όλες τις ευαίσθητες χορδές. Είναι μια φοβερή περίπτωση. Ένα παιδί με φοβερές ευαισθησίες, με τρομερή κουλτούρα και παιδεία. Είναι μια σπάνια περίπτωση παιδιού. Όποιος τον γνωρίζει, όποιος τον προσεγγίζει, τον κερδίζει αμέσως. Καθηλώνει τους πάντες», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Τσόχος.

Εν συνεχεία, δε, ανέφερε και μια τρομερή ιστορία με έναν φίλο του Ολυμπιακού, τον οποίο συνάντησε την επομένη του αγώνα με τη Φιορεντίνα και η οποία αφορούσε τον μικρό Γιαννάκη.

Τέλος, μοίρασε και τα… ερυθρόλευκα Όσκαρ -σε Αγιούμπ Ελ Κααμπί, Σαντιάγκο Έσε, Βαγγέλη Μαρινάκη και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ- για τη σπουδαία αυτή κατάκτηση από πλευράς Πειραιωτών.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x